Футболна врата се е счупила по време на мач в

...
Футболна врата се е счупила по време на мач в
Коментари Харесай

Кошмар! Футболна врата рухна върху главата на 9-годишно дете

Футболна врата се е счупила по време на мач в Бургас сред тимове на младежи, при което има потърпевшо дете. Затова заяви свидетел на случая, представен от " Флагман ".

Една от металните греди е затиснала главата на момчето.

„ Още не можем да преценим какъв брой е сериозна травмата, има кръв. Паниката е огромна ”, споделил очевидецът пред изданието. Трагедията се разиграва преди малко на дребния стадион „ Каменица Арена ” в жк. „ Зорница ” в Бургас.

Оказа се, че спортното оборудване е частно и да се получи информация в детайлности за случилото се, беше мъчно. Служителка на компанията, която стопанисва терена сподели пред нашия кореспондент, че случаят не е станал на футболните стадиони, където и сега текат срещи на няколко тима. На няколко стадиони десетки родители следят дербитата на децата.

Спортуват дребни деца и младежи.

Пострадалото момче е 9-годишно и е чакало да стартира мача на неговия тим. Било подранило за спортния дуел. То влезнало в тенис игрището единствено. Оставило телефона си върху тартановата настилка и почнало да си играе на преносимите миниврати за футбол.

" Не знам по какъв начин се е преобърнала вратата и го е затиснала. Надявам се момчето да е добре ", сподели служителката.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР