Футболна обувка на звездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси

...
Футболна обувка на звездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси
Коментари Харесай

Предлагат обувка на Лионел Меси на благотворителен търг в Банско

Футболна обувка на звездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси с негов подпис ще бъде продадена в Банско по време на Световната купа по ски-алпийски дисциплини в края на седмицата.
 Затварят три от пистите над Банско поради Световната купа
Това ще стане по време на благотворителната вечеря проведена от Fibank. По традиция и тази вечеря ще бъде с идея. The Winter Legends Charity Gala Dinner тази година ще бъде подчинена на набирането на средства за подкрепяне активността на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск.

Вдъхновеното от благородна идея събитие ще се организира на над 1600 метра надморска височина, в особено конструирана за задачата бална зала под звездното небе на Бъндеришка поляна.

Галавечерята ще включва благотворителен търг и лотария с неповторим веществен фонд, дарен от международни звезди в спорта, изкуството и културата. Всеки посетител ще може да поддържа благотворителната задача и ще има опцията да придобие неповторими персонални предмети със мощен прочувствен заряд.

Обувката на Меси е персонално подписана от звездата през 2016 година в Барселона по време на частна сесия за подписи на публични UEFA продукти, със документ за достоверност.

Сред другите скъпи продукти за благотворителния търг ще бъдат и каската на българската звезда в сноуборда Радослав Янков от сезон 2015/2016, с която той завоюва Големият бистър глобус.

Звездата в алпийските ски Алберт Попов ще даде своя спортен костюм, с който той дебютира преди година на олимпийските игри в Пьончан и зае 28-о място в гигантския слалом.

Специални посетители на вечерята ще бъдат ски легендите международните и олимпийски първенци Тед Лигети и Марсел Хиршер, а също по този начин и звездата на Германия Феликс Нойройтер и българският ас Алберт Попов.

Изисканото 4-степенно гурме меню ще бъде сътворено то началник Реми Жиро, притежател на 2 звезди Мишлен.

През 2015 година, в границите на Световната купа за дами в Банско, бе проведена сходна благотворителната вечеря, на която бяха събрани 81890 лв. в интерес на гениите от Фондация " Димитър Бербатов ". Тогава персонални предмети за благотворителният търг и лотария бяха дали Линдзи Вон, Лара Гут и Джулия Манкузо.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР