Футболна обувка на звездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси

...
Футболна обувка на звездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси
Коментари Харесай

Продават обувката на Меси на търг в Банско

Футболна обувка на звездата на Аржентина и Барселона Лионел Меси с негов подпис ще бъде продадена в Банско по време на Световната купа. Благотворителнатата вечеря The Winter Legends Charity Gala Dinner, проведена от Fibank, тази година ще е подчинена на набирането на средства за подкрепяне активността на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск.

" Ние имаме вяра, че децата и младежите са нашето бъдеще и дружно можем и би трябвало да ги поддържаме във всички вероятни аспекти, по тази причина прегърнахме идеята в помощ на Българската спортна федерация за деца и младежи в риск. Тя е съдружие с нестопанска цел, което работи интензивно за образуване на систематични спортни действия и надпревари за деца и младежи в риск. Стремежът е да се сътвори положитена мотивация у проблематичните деца и посредством ангажирането им в спорта да се облекчи интеграцията и социализацията им в обществото”, разясниха от банката.

Вдъхновеното от благородна идея събитие ще се организира на над 1600 метра надморска височина, в особено конструирана за задачата бална зала, под зведното небе на Бъндеришка поляна. Галавечерята ще включва благотворителен търг и лотария с неповторим веществен фонд, дарен от международни звезди в спорта, изкуството и културата. Всеки посетител ще може да поддържа благотворителната задача и ще има опцията да придобие неповторими персонални предмети със мощен прочувствен заряд.

Обувката е персонално подписана от Лионел Меси през 2016 година в Барселона по време на частна сесия за подписи на публични UEFA продукти, със документ за достоверност.

Сред другите скъпи продукти за благотворителния търг ще е и каската на звездата ни в сноуборда Радо Янков от сезон 2015-2016, с която той завоюва Големият бистър глобус.

Звездата ни в алпийските ски Алберт Попов ще даде своя спортен костюм, с който той дебютира преди година на олимпийските игри в ПьонгЧанг и зае 28-о място в гигантския слалом.

Специални посетители на вечерята ще бъдат ски легендите международните и олимпийски първенци Тед Лигети и Марсел Хиршер, а също по този начин и звездата на Германия Феликс Нойройтер и българският ас Алберт Попов.

Изисканото 4-степенно гурме меню ще бъде сътворено жт началник Реми Жиро, притежател на 2 звезди Мишлен. За положителното въодушевление на гостите ще се грижат елитни реализатори и артисти - Бен Крос, Диана Любенова, Хилда Казасян, Васил Петров, Орлин Горанов и Еделина Кънева.

През 2015-а година в границите на Световната купа за дами в Банско бе проведена благотворителната вечеря, на която бяха събрани 81 890 лв. в интерес на гениите от Фондация „ Димитър Бербатов “. Тогава персонални предмети за благотворителният търг и лотария бяха дали Линдзи Вон, Лара Гуд, Джулия Манкузо.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР