Футболистите винаги са диктували правилата в модата. По всичко личи,

...
Футболистите винаги са диктували правилата в модата. По всичко личи,
Коментари Харесай

Симеон Славчев vs. Серхио Рамос в битка за модна икона

Футболистите постоянно са диктували разпоредбите в модата. По всичко проличава, че освен международните звезди са осведомени с новите трендове. Нашите също не отстъпват и бързо научават новостите, а по-късно незабавно ги показват в обществените мрежи. Вижте тази обява в Instagram.
Baku #baku

Публикация, споделена от Simeon Slavchev (@s.slavchev) на Авг 28, 2018 в 5:43 PDT

Понякога даже някои неща да наподобяват странни върху играчите, това няма значение за тях. Важното е да са съвременни. Съчетанията на облекла са нещо като клас висша мода т.е. неясно. Това не пречи на българския национал Симеон Славчев да е в крайник с модата. Футболистът блесна в Инстаграм с облекла сходни на тези на капитана на Реал Мадрид Серхио Рамос. Снимката с облекла в карета и райета събра куп лайкове. Вижте тази обява в Instagram.
#Style #Colours #Summer #FeelingGood

Публикация, споделена от Sergio Ramos (@sergioramos) на Авг 23, 2018 в 1:50 PDT

Карето, което е последният вик на модата не е непознато и на баскетболистите. Звездата от НБА Кевин Лав също заложи на подобен костюм. Бившата на Кристиано Роналдо - моделът Ирина Шейк също сподели, че е в час с модата. Вижте тази обява в Instagram.
@sportsillustrated honored to be included on the #Fashionable50 list. Gave a little sneak peek on a suit I designed from my BR/K.Love-18 @bananarepublicmens collection dropping 9/18.

Публикация, споделена от @ kevinlove на Юли 13, 2018 в 3:12 PDT
Вижте тази обява в Instagram.
So excited to reveal @EllenTracynyc’s new Fall campaign! special thx @alexwhiteedits @rowanpapier #EllenTracy #IrinaShaykxEllenTracy

Публикация, споделена от irinashayk (@irinashayk) на Авг 30, 2018 в 8:39 PDT
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР