Футболистите в Премиър лийг и Чемпиъншип са бесни от перспективата

...
Футболистите в Премиър лийг и Чемпиъншип са бесни от перспективата
Коментари Харесай

Футболистите в Англия беснеят заради план да играят по 3 мача за 5 дни

Футболистите в Премиър лийг и Чемпиъншип са гневни от вероятността да играят по три мача в границите на пет дни, откакто сезонът бъде възобновен. Играчите към този момент са били осведомени за този проект, като неговата последна цел е шампионатите да завършат до 30 юни, с цел да бъдат избегнати всевъзможни правни и финансови проблеми, които могат да произтекат от неспазването на договорите с малките екрани и спонсорите. Според оптимистичния сюжет акцията би трябвало да бъде възобновена в средата на май.

Футболистите към този момент са готови и за втория противен, само че предстоящ миг - дуелите ще се възобновят при закрити врата.

Всеки тим има да изиграе по 9-10 мача до края на сезона. От Премиър лийг за момента не желаят да отсрочват завършека на акцията за средата или края на юли, тъй като това може да докара и до отсрочване на началото на идващия сезон. Това пък мъчно може да се допусне, тъй като идващото лято ще се организира отсроченото Европейско състезание. Всичко това значи, че мениджърите би трябвало да прибягват до много ротации, с цел да се оправят с натоварения цикъл от мачове и в същото време да предпазят играчите си от травми.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР