Футболистите в Колумбия ще започнат стачка от 3 ноември, след

...
Футболистите в Колумбия ще започнат стачка от 3 ноември, след
Коментари Харесай

Футболистите в Колумбия започват стачка

Футболистите в Колумбия ще стартират стачка от 3 ноември, откакто договарянията с националната лига и федерацията се провалиха, оповестиха от синдиката на играчите.

От синдиката упрекнаха другите две страни за неуспеха на договарянията, които трябваше да стартират в понеделник с медиацията на представители на Министерството на труда, само че представители на лигата и на федерацията по този начин и не се появиха на уговорената среща.

През тази седмица се възнамерява изиграването на 19-те мача по стратегия от първото и второто равнище на локалния шампионат, само че по-късно мачове няма да се играят, в случай че не стартират договаряния.

Съюзът на футболистите в Колумбия от години желае понижаване на броя мачове, обезпечаване на обединен здравен проект, както и смяна в дисциплинарния устав. Стачката, която е подкрепена все още от 36 клуба, стартира спокойно преди няколко седмици, като в първата минута на срещите футболистите или седяха по земята, или си подаваха напълно небрежни пасове в символ на митинг.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР