Футболистите, треньорският щаб и ръководителите на Лудогорец са били подложени

...
Футболистите, треньорският щаб и ръководителите на Лудогорец са били подложени
Коментари Харесай

РАЗКРИТИЕ: Уникален психически тормоз за Лудогорец на Армията

Футболистите, треньорският щаб и ръководителите на Лудогорец са били подложени на неповторим душевен тормоз преди, по време и след края на мача с ЦСКА на " Българска войска ", научи кореспондент на NOVSPORT.  Обстановката от самото начало е била безпределно враждебна, а провокациите безбройни. Оказва се, че замерянето с камъни на Кирил Десподов поради което дуелът бе пресечен за към десетина минути надалеч не е бил единственият случай.

Отборът на първенците е бил настанен при унизителни условия в съблекалнята, която е надалеч от стандартите за тим от елита на футболното ни състезание. От положението на оборудването се оплакват всички тимове, които гостуват на " Армията ". Там фактически е изработен козметичен ремонт, само че това не е задоволително, с цел да има полагаемия се комфорт.

Отделно от това по пистата и край терена са се разхождали голям брой яки момчета с баджове " стюарди ", които в действителност са хора от агитката на ЦСКА. Те обиждали непрекъснато всеки, който видят в зелена фланелка или спортен екип. В издевателството над играчите на Лудогорец са се присъединили даже децата, които връщат топките. Малчуганите си разрешавали да псуват брутално и наскърбяват футболистите на гостуващия отбор. От страна на почитателите пък е имало голям брой расистки възгласи по адрес на футболисти на Лудогорец, от което към този момент се оплака и голмайсторът Игор Тиаго.Заради напрежението на стадиона се е наложило тунелът към съблекалнята на Лудогорец да бъде охраняван от 30 тежко въоръжени служители на реда, с цел да се подсигурява сигурността на играчите, треньорите и ръководителите. За разлика от цивилизованите страни вместо в ложите, Ангел Петричев и Козмин Моци са гледали мача от тунела, обкръжени от упоменатите към този момент служители на реда.

След края на мача, приключил с победа 1:0 за Лудогорец, голям брой почитатели на ЦСКА обкръжили тунела и почнали да удрят по него. Към футболистите полетели голям брой предмети, в това число и камъни. Професионалната реакция на служителите на реда, обаче предотвратила по-сериозен случай.Очакват се отчетите на делегата Благой Благоев, след което Дисциплинарната комисия на БФС ще вземе и съответните решения. Твърде допустимо е ЦСКА да отнесе глоба да играе без аудитория в идващите си мачове.От Лудогорец обмислят да изпратят тъжба до БФС поради ненормалната за футбол конюнктура на " Българска войска ", откакто по знамение всичко се размина без съществени произшествия. От управлението на първенците са безапелационни, че при вероятно посещение на ЦСКА на " Хювефарм Арена " в плейофите всичко ще бъде по европейски пример, както се случва постоянно.

Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР