Футболистите от националния отбор на Швеция по футбол не скриха

...
Футболистите от националния отбор на Швеция по футбол не скриха
Коментари Харесай

Капитанът на Швеция: Бяхме убедени, че сме по-добри и ще спечелим този мач

Футболистите от националния тим на Швеция по футбол не скриха разочарованието си от загубата с 2:3 от България в международната подготовка нощес в София. Скандинавците паднаха от " трикольорите " за първи път от съвсем 50 години и отстъпиха първото място в група " А ".

" Не знам за какво се получи по този начин. Не направихме добър мач. Нямам отговор. Разочаровани сме. Прибързвахме и не успяхме да намерим равнището си на игра. Не започнахме добре срещата и изиграхме доста неприятно първо полувреме. След почивката се опитахме да подобрим нещата, задържахме по-дълго топката, само че не се получи. Допуснахме три гола за първи път в квалификациите.В момента не мога да дам отговор за какво ", съобщи централният защитник Виктор Линдельоф.

Вратарят Робин Олсен пък пое виновността за първия гол на българите. " Допуснах неточност при първия гол и скърбя. Не реших добре центрирането и България поведе в резултата. Това беше най-слабият ни мач в квалификациите до момента. Знаехме, че противникът е мощен като хазаин. Трябваше да се опитаме да ги притискаме повече, да не им оставяме празни пространства за контраатаки. моментът е тежък. Много сме ядосани и разочаровани ", сподели Олсен.

Емил Форсберг пък пропусна дузпа при 0:1 през първото полувреме. " Вече не държим ориста на първото място в ръцете си. Бяхме прекомерно еднообразни, липсваше ни експанзия и направихме прекомерно доста неточности. Допуснахме два ненужни гола. Загубихме по най-глупавия метод. Ситуацията в този момент се усложнява, само че в неделя ни чака различен мач (срещу Беларус), който би трябвало наложително да спечелим ", сподели Форсберг.

Капитанът Андреас Гранквист също призна, че тимът се е показал много под равнището си. " Разочарованието е голямо. Не успяхме да покажем равнището си от предходните мачове. Направихме неточности, бяхме прекомерно пасивни. Допуснахме гол, изравнихме, по-късно още веднъж допуснахме гол и отново успяхме да изравним. През второто полувреме прекомерно прибързвахме, бяхме уверени, че сме по-добри и ще спечелим този мач, само че бяхме осъдени малко преди края още веднъж след наша неточност. Сега е значимо да не свеждаме глави, тъй като идващият дуел с Беларус към този момент е от изключителна значимост ", сподели Гранквист.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР