Футболистите на Ювентус официално са дали съгласието си да намалят

...
Футболистите на Ювентус официално са дали съгласието си да намалят
Коментари Харесай

Похвално - играчите на Юве се отказаха от заплатите си!

Футболистите на Ювентус публично са дали единодушието си да понижат доста своите хонорари. По този метод играчите на „ бианконерите” ще спестят на клуба към 90 милиона евро. С публично изказване съставът на Ювентус е оповестил, че няма да получи заплатите си за март, април, май и юни през тази година, като това може да се промени, в случай че сезонът бъде възобновен.

Ясна е сумата, с която Кристиано ще се лиши от заплата в Ювентус

Company notice | Agreement with the players and the coach of the first team.https://t.co/Wg2ZplkuPh pic.twitter.com/IOfmQV6Sha
— JuventusFC (@juventusfcen) March 28, 2020
„ ФК Ювентус анонсира, че сегашната световна конюнктура публично спря представянето ни на терена. Това докара до решението на игрчите и треньорите от първия отбор да се откажат от формалните си хонорари след тази обстановка. Ръководството и футболистите взеха това решение. Разбирането планува понижаване на заплатите, равни за месеците – март, април, май и юни 2020-а година. През идващите седмици персоналните съглашения с играчи и треньорски щаб ще бъдат финализирани, както се изисква по настоящия регламент”, написаха от отбора, помещаващ „ Алианц Арена”.

link1 " >  Gulliver/GettyImages
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР