Футболистите на втородивизионния Марица Пловдив попаднаха в снежна блокада в

...
Футболистите на втородивизионния Марица Пловдив попаднаха в снежна блокада в
Коментари Харесай

Футболен президент разказа за снежната блокада в Турция

Футболистите на втородивизионния Марица Пловдив попаднаха в снежна обсада в Турция. Тимът е бил заставен да нощува в клубния рейс на път за Истанбул. Оттам те през вчерашния ден трябваше да се качат на самолета за Анталия, където тимът би трябвало да стартира предварителен лагер.

Автобусът с тима на футболен клуб Марица Пловдив е блокиран повече от 22 часа на автомагистралата на към 20 километра от летището в Истанбул.

„ Има бензиностанция на към 3 километра, почти 35-40 минути пешком. Някои от момчетата отиваха пешком да взимат вода и храна, тъй като ни свършиха запасите. Малко е сложен прехода до такава степен, само че през преспите се минава. Не е доста прелестно, нито имаме условия, не може да се изкъпем, нямаме тоалетна. В бензиностанцията към този момент няма сандвичи, има единствено сухи храни”, съобщи за NOVA Йордан Влашки, президент на ФК Марица Пловдив.

Централната автобусна гара на мегаполиса Истанбул няма да обслужва пасажери. Беше въведена и краткотрайна възбрана за влизане в региона. Хиляди пасажери се оказаха блокирани на двете летища в Истанбул, които и през днешния ден няма да извършват полети поради мощния снеговалеж.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР