Футболистите на ЦСКА ще се включат в дарителската кампания на

...
Футболистите на ЦСКА ще се включат в дарителската кампания на
Коментари Харесай

Играчите на ЦСКА с жест към клуба: Даряват голяма премия

Футболистите на ЦСКА ще се включат в дарителската акция на почитателите. Играчите ще допринесат с много сериозна сума в сметката за набиране на средства. Парите ще се употребяват за погасяване на задълженията към някогашни футболисти на клуба, поради които ФИФА спря прехвърлянията и наложи възбрана на “червените” да картотекират нови състезатели.

Според “Тема Спорт” възпитаниците на Стойчо Младенов ще подкрепят идеята на последователите със 120 000 лв., какъвто е размерът на наградата, която те заработиха за равенството с Бодьо/Глимт от шампионата Лига на конференциите. “Червените” направиха 0:0 на стадион “Васил Левски” с норвежкия първенец и съгласно вътрешния устав това е наградата за извоювана точка в мач от груповата фаза на евротурнирите.

Футболистите към този момент са уведомили клубното управление, че се отхвърлят от бонуса и желанието им е тези пари да бъдат употребявани за погасяването на задължението.

В същото време от “Армията” оповестиха, че до събота акцията към този момент е набрала над 200 000 лв., като в нея са се присъединили над 2500 последователи. Очаква се през днешния ден от клуба да актуализират цифрата на набраните средства, защото през вчерашния ден бе неработен ден и банката не може да даде нужната информация.

Очаква се даренията единствено от почитатели да надвишават 400 000 лв. до края на тази седмица.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР