Футболистите на ЦСКА Кирил Десподов и Фернандо Каранга споделиха нетърпението

...
Футболистите на ЦСКА Кирил Десподов и Фернандо Каранга споделиха нетърпението
Коментари Харесай

Десподов и Каранга: Нямаме търпение за мача с Лудогорец

Футболистите на ЦСКА Кирил Десподов и Фернандо Каранга споделиха нетърпението си за идния дуел с Лудогорец в четвъртфиналите на шампионата за Купата на България.

Двубоят е в четвъртък, 14-и декември от 17.30 часа.

Мача можете да следите в GONG.BG.

Гледайте срещата в GONG PLAY и по телевизия DIEMA SPORT.

„ Не се влияем от техните резултати. Ние си гледаме нашия тим. Нас не ни интересува Лудогорец какви резултати имат. Чувстваме се съвършено, изключително след успеха над Берое. Чувстваме се съвършено готови и се надявам, че ще изиграем мач на равнище, с цел да покажем, че сме най-хубавият тим в България”, разяснява Кирил Десподов на конференция и добави:

„ Старая се всеки ден на подготовка да се развъртвам и да покажа, че заслужавам да играя. Благодарен съм доста на треньора, че ми даде късмет. Лека бавно виждате, че като играеш, започваш да встъпвам във форма. Мисля, че към този момент стартирам да встъпвам и съм в добра форма. Подкрепям господин Марков – ние сме любимци.”

Марков показа нов спонсор и отсече: Ние сме любимец против Лудогорец

Голмайсторът на „ червените” Фернандо Каранга пък съобщи: „ Мачът е доста значим за нас. Играем за Купата. Мислим единствено да си свършим работата и нека да е с добра победа. Ние сме спокойни. Работим в вярната посока. Нямаме самообладание мачът да стартира. Мотивацията е на 100%. Даже е повече. Чакам с неспокойствие мача, с цел да покажем, че можем да излезем спечелили. Доста съм разговарял с треньорския щаб. Не единствено аз, а целият тим е значим. Нормално е, че аз съм човек, който постоянно ги тормози начело и е обикновено да ми обръщат внимание, да желаят да ми изкарат картон, само че ние сме готови. Ние сме ЦСКА, играем у дома и сме любимец. Дано всичко да е това, което ние желаеме да бъде.”

„ Ние знаем нашата цел и знаем, че играем против тим, който е първенец на България. Силен тим, само че ние знаем, че имаме нашите огромни шансове. Мечтата ми е да стана първенец с ЦСКА”, безапелационен бе Фернандо Каранга.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР