Футболистите на Тотнъм не са уморени физически, отговори на въпрос

...
Футболистите на Тотнъм не са уморени физически, отговори на въпрос
Коментари Харесай

Почетино: Не страдаме от преумора

Футболистите на Тотнъм не са изтощени физически, отговори на въпрос на английските публицисти Маурисио Почетино, откакто неговият тим направи серия от незадоволителни резултати. Той обаче добави, че Кристиан Ериксен най-вероятно е отпаднал душевен след фурора, който датчаните направиха в международните квалификации.

" Може би Кристиан е малко изтощен, само че по-скоро душевен, в сравнение с физически. Причината е в мачовете с националния тим, където той беше брилянтен. Чисто физически той е съвършена форма и това си проличава по играта му ", съобщи Почетино на конференция.
Watford
Bouncing back
@HarryWinks

Mauricio looks ahead to Saturday's @premierleague clash at Vicarage Road.#COYS pic.twitter.com/lLK0KuRxRp
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial) November 30, 2017

" Не мисля, че другите изпитват някаква отмалялост. Деле Али не игра в първите три мача от Шампионската лига, тъй като взехме решение да заложим на ротация рано през сезона. Той е още млад и би трябвало да намерим верния баланс за него, само че аз съм удовлетворен от представянето му. Нормално е обаче да чакаме повече, тъй като той разполага с голям гений ", добави той. " Не забравяйте, че е извънредно мъчно да бъдеш във върхова форма цели 10 месеца ", приключи мениджърът на Тотнъм.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР