Футболистите на Тотнъм Хотспър са пожелали да върнат парите за

...
Футболистите на Тотнъм Хотспър са пожелали да върнат парите за
Коментари Харесай

Футболистите на Тотнъм връщат парите на омерзените им фенове

Футболистите на Тотнъм Хотспър са поискали да върнат парите за билетите, които техните почитатели са пътували, откакто пропътуваха дългото разстояние от Лондон за визитата на Нюкасъл Юнайте в неделния следобяд. Тотнъм губеше с пет гола след 21 минути на „ Сейнт Джеймсис Парк “, с цел да загуби в последна сметка с 1:6 в един от най-позорните мачове в цялата клубна история на тима. Поражението, с изключение на, че беше срамно, то съвсем несъмнено изхвърли „ шпорите “ от битката им за място в Топ 4.

От клуба оповестиха в понеделник раздялата с Кристиан Стелини, а Раян Мейсън ще изкара до дъно сезона при лондончани. Именно след циничното показване всички играчи са се съгласили да възстановят парите на техните последователи, които гледаха онлайн тежката загуба.

„ Като тим, разбираме вашето отчаяние и гняв. Не бяхме задоволително положителни “, споделят Тотнъм в обществените си мрежи.

„ Знаем също по този начин, че думите няма да стигнат в обстановка като тази. Нас също ни боли от тази загуба. Оценяваме вашата поддръжка вкъщи и на открито и с тази концепция желаеме да върнем парите на нашите почитатели за билети при последното ни посещение “, продължиха от клуба.

Тотнъм е пети в Премиър лийг, на шест точки зад четвъртия Манчестър Юнайтед и с двама мача повече по отношение на „ алените дяволи “.

The players have a message for our fans who went to Newcastle on Sunday...
— Tottenham Hotspur (@SpursOfficial)
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР