Футболистите на Светкавица (Търговище) постигнаха нова поредна победа на чужд

...
Футболистите на Светкавица (Търговище) постигнаха нова поредна победа на чужд
Коментари Харесай

Светкавица с нова победа на чужд терен

Футболистите на Светкавица (Търговище) реализираха нова поредна победа на непознат терен при гостуването си на Септември 98 (Тервел). Двубоят се игра на градския стадион в добруджанския град пред към 500 фенове и бе от следващия VII-мия кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група.

Домакините макар, че са един от водещите отбори в групата не можаха да намерят правилният път към вратата на неостаряващият Тодор Тодоров, който и в този мач още веднъж сподели забележителен инстикт и умения. " Мълниеносците " още в първата част взеха солидна преднина след головете на Никола Василев в 23-ата мин. и на Данаил Димитров в 32-ата мин. с глава след осъществяване на корнер и неумела интервенция на вратаря Дениз Александров.

Въпреки огромното предпочитание на състезателите на Септември 98 (Тервел) за почтено показване в дуела това не се случи. Нападателите се надпреварваха да бъркат, а голът на честа падна в 83-ата мин. осъществен от " ветерана " Стефан Стефанов влезнал в игра като запаса в края на дуела. Загубата вкъщи смъкна тима на Септември 98 на 6 място в класирането, до момента в който успеха на Светкавица ги прати на второ място на точка от лидера на групата Спартак (Варна). В идващия кръг Септември 98 (Тервел) гостува на Черноломец (Попово), до момента в който Светкавица (Търговище) още веднъж гостува на Дунав.

Салим САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР