Футболистите на Септември (Тервел) разгромиха завърналия се в Североизточната Трета

...
Футболистите на Септември (Тервел) разгромиха завърналия се в Североизточната Трета
Коментари Харесай

Септември унижи Волов

Футболистите на Септември (Тервел) разгромиха завърналия се в Североизточната Трета лига Волов (Шумен) с унизителното 8:1. Срещата се игра на градския стадион в Тервел и беше от петия кръг на шампионата. Интригата в мача завърши още в първата част на мача, откакто домакините от добруджанския град към този момент водеха с 3:0. През втората част нови пет гола във вратата на шуменци направиха успеха на Септември безпощадна. Четири гола осъществя Мартин Киров, два - Давид Суворов, а по един прибавиха Симеон Митев и капитанът Стефан Стефанов. В края на мача гостите означиха гола на честа, осъществен от Янислав Андонов за крайното 8:1.

" До 25-ата минута удържахме на напъна на домакините, само че по-късно се огънахме и допуснахме леки голове във вратата ни, два от които в първата част със подозрения за засади. До тогава Християн Андонов се озова очи в очи с вратаря на Септември, само че не можа да го преодолее и пропусна да осъществя. Неопитността на нашите момчета пролича и в този мач ", сподели след срещата старши треньорът на Волов (Шумен) Стоян Чешмеджиев.

В идващия, VI кръг на 30 септември (неделя) от 16:00 часа Волов приема на градския стадион в Шумен Ботев (Нови пазар) в районно дерби, до момента в който Септември (Тервел) гостува на Локомотив (Русе).
Североизточна Трета лига 5 кръг, събота 22 септември  Септември 98 (Тервел) 8:1краен резулат  Волов (Шумен)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР