Футболистите на са пред нов тримесечен цикъл без заплати, като

...
Футболистите на са пред нов тримесечен цикъл без заплати, като
Коментари Харесай

В Левски са на дни от нова опасност от масово разтрогване на играчите

Футболистите на са пред нов тримесечен цикъл без заплати, като сходно е ситуацията и със чиновниците на клуба. За последно играчи и личен състав са получили хонорари за октомври. При затваряне на тримесечния цикъл - при започване на февруари, всеки футболист може да разтрогне контракта си по виновност на клуба и да си откри нов тим, написа " Тема спорт ".
Към момента управлението на " сините " не е получило подмятания от футболисти, които са подготвени да разтрогнат, само че сходни решения биха могли да зависят от времето на реакция. Очаква се диалози на тази тематика да бъдат извършени към края на седмицата. Утре притежателят на клуба ще се причисли към лагера на отбора в турския курорт Белек.
Според изданието Сираков е уверил треньора Станимир Стоилов при договарянията с него през лятото, че от януари 2022 година заплатите повече няма да бъдат забавяни. Думите му са били подкрепени и от представители на генералния спонсор. Стоилов евентуално ще повдигне въпроса пред своя началник още на следващия ден вечер.

" Тема спорт " написа, че в Левски не чакат нови източници на доходи. Самият треньор и екипът му също са много обратно със заплащането, като се твърди, че Мъри въобще не е получавал пари за работата си до момента. Забавени са и заплащания към кредитори, финансови и данъчни институции. Спонсорският ангажимент на " Палмсбет " стигал единствено за погасяване на най-старото обвързване - това към Национална агенция за приходите, което е 143 000 лв. месечно.
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР