Футболистите на Рома Един Джеко и Емерсон Палмиери са дали

...
Футболистите на Рома Един Джеко и Емерсон Палмиери са дали
Коментари Харесай

Джеко е все по-близо до Челси

Футболистите на Рома Един Джеко и Емерсон Палмиери са дали единодушието си да преминат в Челси и в този момент всичко зависи от договарянията сред двата клуба, разкри Sky Sport Italia. Вероятността двойната договорка да се реализира е доста огромна. От " Стамфорд Бридж " са излезли с оферта на стойност 50 млн. евро, само че от Рома поискали най-малко 65 млн. Последните информации обаче сочат, че " вълците " биха се съгласили и на вид 50 млн. плюс още 10 млн. под формата на бонуси. Рома обаче към този момент не се интересува от Мичи Батшуай, който от Челси бяха подготвени да ппратят чартърен на " Олимпико ".

По-рано през вчерашния ден персоналният сътрудник на Джеко - Ирфан Реджепагич съобщи, че босненският национал желае да остане в Рома. Той обаче призна, че мениджърът на Челси Антонио Конте доста харесва нападателя.

Джеко има опит в Англия от престоя си в Манчестър Сити сред 2011 и 2015 година. Той изигра 130 мача и вкара 50 гола в Премиър лийг, след което мина в Рома.

Бразилецът Емерсон записа единствено 15 минути досега в Серия " А " през сезона, тъй като дълго време лекуваше травма. Той е ляв бек, а Конте желае да ускори конкуренцията и на този пост.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР