Футболистите на Норич, мениджърът Даниел Фарке и ръководството на клуба

...
Футболистите на Норич, мениджърът Даниел Фарке и ръководството на клуба
Коментари Харесай

Норич дари огромна сума за борбата с COVID-19

Футболистите на Норич, мениджърът Даниел Фарке и управлението на клуба ще дарят над 200 000 английски лири, с цел да оказват помощ на тези в града и региона на Норфолк, които са най-засегнати от пандемията породена от ковид.

От клуба споделиха, че в началото фондът ще бъде употребен за закупуване и разпространяване на храни и съществени тоалетни такъми за нуждаещите се в региона. От Норич прибавиха, че ще работят и с близки благотворителни организации, с цел да дават спомагателни запаси.

Вчера клубът стана следващият, който пуска личния състав си в отпуск и съобщи, че ще обезпечи увеличението на заплатите на чиновниците си, с цел да ги компенсира в този сложен интервал.

Капитанът на Норич Грант Ханли показа: Очевидно има доста сложности и полемики сега, само че в това безусловно е най-хубавото нещо, което можем да създадем за нашата общественост. Като тим искахме да надигнем и да създадем всичко допустимо. Момчетата чуха истории и провокации от първа ръка, пред които са изправени някои от нашите последователи. Трябва да сме сигурни, че доближаваме и оказваме помощ на тези, които са наранени мощно и се борят в този миг. Ясно е, че клубът прави всичко допустимо, с цел да помогне, както на личния състав, почитателите, по този начин и на по-широката общност в този провокационен миг, и желаеме да сме сигурни, че способстваме с това. “
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР