Футболистите на Лудогорец влизат в много важна седмица, като днес

...
Футболистите на Лудогорец влизат в много важна седмица, като днес
Коментари Харесай

Лудогорец има сериозен проблем

Футболистите на Лудогорец влизат в доста значима седмица, като през днешния ден играят на " Тича " първи мач от полуфиналите за Купата из България, а в неделя гостуват на " Армията " в съдбоносен за борбата за купата мач с ЦСКА. " Орлите " завоюваха с 1:0 против Локо (Сф) в предишния си мач, като това пристигна доста мъчно. А не трябваше да е по този начин предвид на играта на тима на Ивайло Петев. Срещу " железничарите " разградчани насочиха умопомрачителните 30 изстрела, 14 от които точни, само че вкараха едва-едва десетина минути преди края. Самият Петев разкри, че тимът му страда от липса на централизация.

" Направихме добър мач и създадохме много шансове. По-лошото е, че пропиляхме множеството с лека ръка. Концентрацията беше главният проблеел при ситуациите, защото обстановките бяха чисти и не се изискваше доста майсторство, с цел да се вкарат. Трябва да работим в тази тенденция. Дано вкарваме повече с по-малко положения отсега нататък ", съобщи Петев след триумфа в петък.
 Черно море - Лудогорец в първи полуфинален дуел от шампионата за Купата на България
Сблъсъкът Черно море - Лудогорец открива полуфиналната фаза в шампионата за Купата на България

Двата отбора постоянно вършат зрелищни мачове посред си

Справка на " Мач Телеграф " демонстрира, че от началото на сезона в Първа лига първенците се отправили цели 369 удара. Това прави приблизително по 13,67 на мач. Точните изстрели пък са тъкмо 184, или приблизително по 6,81 на дуел. Вкараните голове са 67. И точно тук идва казусът - тъй като излиза, че успеваемостта е едвам 18,16%. От точните 184 гола вкараните са единствено 36,41%, което също не е доста добър отзив.

Сякаш още от първите десетина минути на мача с Локо (Сф) си личеше, че футболистите на Лудогорец влизат доста неенергично е срещата. Само в този интервал те изпуснаха 3 чисти положения - посредством Десподов, Игор Тиаго и Якуб Пьотровски. След това бе анулиран техен гол, напрежението се настани на " Хювефарма Арена ", а ескалира след аления картон на Селсо Рапосо. И при започване на втората част тимът на Ивайло Петев натисна още по-здраво, само че пропуските продължиха до 81 -ата минута, когато за следващ път Игор Тиаго се трансформира в воин за своя отбор.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР