Футболистите на Локомотив (София) очакват мача с шампиона Лудогорец в

...
Футболистите на Локомотив (София) очакват мача с шампиона Лудогорец в
Коментари Харесай

Станислав Генчев: От мача с Лудогорец можем само да спечелим

Футболистите на Локомотив (София) чакат мача с първенеца Лудогорец в събота без терзание и изцяло освободени душевен, удовлетворен е треньорът на " червено-черните " Станислав Генчев.

Срещата от 12-ия кръг на Първа лига стартира в 13.45 часа в събота, 1-и октомври. Но ще се играе пред празни трибуни поради наказване.

Липсата на правилните почитатели ще тежи на играчите на Локомотив 1929.

" Няма никакво подозрение, че Лудогорец е любимец в мача. Но от това ние единствено можем да спечелим. Момчетата са в чудесно въодушевление и чакат опцията да премерят сили с първенеца ", сподели Генчев пред Българска телеграфна агенция.

Той изрази задоволството си от извършената в паузата на шампионата контролна среща със Сливнишки воин, тим от Трета лига. Първоначално противник трябваше да бъде вторият тим на ЦСКА 1948, откъдето обаче се отхвърлиха от мача поради доста болни.

Много съм удовлетворен от контролната среща. Искам да благодаря на момчетата от Сливнишки воин, които стъпиха крепко, а аз желаех тъкмо такава опозиция. За мене това беше значимото. И също по този начин играха хора, които не са получавали доста шансове досега, сподели още младият експерт.

Той добави, че сигурно съботната борба с Лудогорец пропуща Димо Бакалов, който има разтежение.

На поста на Бакалов ще влезе последното ново попълнение Юлиян Ненов, който сподели доста положителни неща в контролата със Сливнишки воин. След интервенцията на коляното при доктор Динко Хубенов пък е ясно, че левият защитник Мики Орачев ще отсъства от терените най-малко 6-7 месеца.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР