Футболистите на Локомотив - Пловдив ще покажат официално Купата на

...
Футболистите на Локомотив - Пловдив ще покажат официално Купата на
Коментари Харесай

Купата на България ще бъде показана официално пред пловдивчани

Футболистите на " Локомотив " - Пловдив ще покажат публично Купата на България на площад „ Стефан Стамболов ". Водите на фонтана пред община Пловдив ще бъдат оцветени в бяло в чест на тима, който победи при вчерашното дерби за Купата на България.

Церемонията е планувана за 18.00 ч.

Според полицията не са позволени съществени нарушавания на публичния ред в столицата по време на дербито за Купата на България. Около 40 души са били задържани.

Около 18.30 часа на ул. " Екзарх Йосиф " след зародил спор, прераснал в сборичкване сред трима почитатели на " Ботев " - Пловдив и последователи на ПФК " Левски ", като пловдивчаните били нападнати от маскираните почитатели на столичния тим. Част от нападателите били арестувани директно след случая в околните улици, а останалите пробвали да се укрият във почитател клуб на ул. " Цар Симеон ". Всички 19 души са арестувани и отведени в столично районно ръководство.

По време на напредването към националния стадион са били арестувани петима почитатели с пиротехнически произведения.

Непосредствено преди влизането на стадиона, на построените контролно пропускателни пунктове са били арестувани 14 души, от които шестима - със неразрешени предмети (пиротехнически произведения, маски и електрошоково устройство), петима - с наркотични субстанции и трима, неизпълнили полицейско предписание.

75 души са били върнати от входовете на спортното оборудване поради нетрезвото им положение. Други двама мъже, почитатели на " Ботев " - Пловдив са арестувани в региона на стадиона за нанесен побой на възрастен мъж преди началото на мача.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР