Футболистите на Локомотив (Пловдив) отпразнуваха втората поредна Купа на България

...
Футболистите на Локомотив (Пловдив) отпразнуваха втората поредна Купа на България
Коментари Харесай

Едно приятелство, което донесе втората Купа на Локо

Футболистите на Локомотив (Пловдив) отпразнуваха втората поредна Купа на България на морето. Играчите на Бруно Акрапович си заслужиха къса отмора след успеха над ЦСКА-София, която ги трансформира в първия отбор от 11 години насам, който пази трофея си в шампионата.

С може би максимален принос за триумфа бяха двамата вратари на Локо - Мартин Луков и Илко Пиргов, които с изключение на сътрудници са и доста положителни другари отвън терена.

Луков игра до края на продълженията, когато треньорът Акрапович реши да предприеме рисков, само че изцяло оневинен ход с стартирането на Пиргов... а той се отблагодари за доверието, спасявайки дузпата на Али Соу.

" Знаем си мощните страни, Илко е неповторим в спазяването на дузпи. И двамата имахме такова възприятие, че по този начин ще се случи. През деня си коментирахме, давахме си препоръки ", сподели Мартин Луков в предаването " Тази събота " по bTV.

Пиргов още веднъж подсети, че точно сътрудника му е отговорен за класирането на " черно-белите " на финала, а някогашният пазач на " Дунав " не пропусна да означи, че предишния сезон функциите на двамата са били разменени.

" Бруно Акрапович е огромен късметлия с двама като нас ", безапелационни са героите на " смърфовете ". efbet Лига 29 кръг, събота 4 юли  Локомотив (Пловдив) 21:00предстои  Берое
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР