Футболистите на Ливърпул ще се постараят рекордната серия от победи

...
Футболистите на Ливърпул ще се постараят рекордната серия от победи
Коментари Харесай

Ас на Ливърпул: Дано серията продължи възможно най-дълго

Футболистите на Ливърпул ще се постараят рекордната серия от победи в британското състезание да продължи допустимо най-дълго, съобщи десният бек Трент Александър-Арнолд в изявление за клубния уеб страница.

Мърсисайдците играха едва по време на предсезонната подготовка, само че успеха с 4:1 против Уотфорд на старта на сезона ги успокои и те надделяха още Саутхемптън, Арсенал и за последно Бърнли през уикенда. Самият десен бек на Ливърпул Арнолд признава, че предсезонната подготовка е била комплицирана.

"По време на предсезонната подготовка нито играехме добре, нито имахме положителни резултати, само че явно сме оставили всичко това зад нас. Най-важното беше да се стегнем за първия мач и да го спечелим, а ние го направихме с добра игра. От този миг насетне не сме поглеждали обратно, оставихме всичко друго зад тила ни. Интересуват ни единствено идващите мачове и желаеме да ги печелим ", сподели Александър-Арнолд.

Последната победа бе извоювана с 3:0 против Бърнли и десният бек на Ливърпул даже вкара гол, който му дава още повече успокоение. За него обаче по-важна се оказа сухата мрежа, която бе и първа за сезона.

"Това е основно за нас. Може би беше единственото, което ни липсваше от началото на сезона - сухите мрежи. Малко е разочароващо като не ги получаваме, тъй като през предишния сезон правехме постоянно тъкмо противоположното. Сега обаче го направихме на стадион, на който не доста тимове се оправят със задачата. Но ние успяхме и се надявам това да има лавинообразен резултат ", продължи британският национал.

Тази победа е последната от серия от 13 следващи за Ливърпул в британското състезание, а това е исторически клубен връх.

"Винаги е прелестно да подобряваш върхове, тъй като това сочи, че се движиш по верния път. Дано успеем да спечелим още няколко, допустимо най-вече ", приключи той в изявление за клубния уеб страница.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР