Футболистите на Ливърпул определено се позабавляваха дружно на гърба на

...
Футболистите на Ливърпул определено се позабавляваха дружно на гърба на
Коментари Харесай

Смях с Ливърпул: Как спи Салах по време на полет? На пода!

Футболистите на Ливърпул несъмнено се позабавляваха заедно на гърба на Мохамед Салах, до момента в който отборът летеше за идния си лагер в испанския курортен град Марбея. Полузащитникът Алекс Окслейд-Чембърлейн бе индивидът, който сподели на „ червените” почитатели по целия свят по какъв начин „ Краля на Египет” запълва времето си по време на полета – със спане на пода.

Днес целият отбор на мърсисайдци се събра за пътуването до Иберийския полуостров, където ще протече тяхната подготовка за финала на Шампионската лига против Тотнъм. Двубоят ще се играе на 1 юни (събота) в Мадрид.

Очевидно седалките на самолета не предложиха на Мо Салах упования комфорт, по тази причина 26-годишният нападател реши да се усамоти на пода в едно от отделенията. За неприятен негов шанс определеното място беше тъкмо зад седалката на Чембърлейн, който е прочут като един от огромните шегаджии в съблекалнята.

Оттам нататък Салах се трансформира в атракция и мотив за редица просветителни вмятания, като да вземем за пример, че „ и египетските крале също се нуждаят от сън”. На мерника на Чембърлейн попадна и бранителят Деян Ловрен, който е най-близкият до Мо Салах от целия отбор. Английският футболист означи, че без своя приятел хърватинът наподобява изгубен. „ Има и други момчета в тоя отбор”, съобщи Чембърлейн.

А с цел да разберете какво се случва с "Краля на Египет ", когато го събудиш, гледайте видеото по-долу:

The Ox bullying Salah on Instagram
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР