Футболистите на Левски запазват спокойствие след връщането си в София,

...
Футболистите на Левски запазват спокойствие след връщането си в София,
Коментари Харесай

Футболистите на "Левски" запазват спокойствие след връщането си в София

Футболистите на " Левски " резервират успокоение след връщането си в София, макар че бъдещето на клуба е неразбираемо. Играчите упорстват, че вниманието им е ориентирано единствено върху тренировките и подготовката за мача с ЦСКА след седмица.

" Мисля, че " Левски " ще е подготвен за първия мач с ЦСКА. Притеснения нямаме от нищо. До момента клубът си работи съвършено. Нормално е отвред да излизат вести и футболистите да четат и да питат защо става въпрос, само че това не е наша работа. Това е работа на хората над нас ", сподели капитанът Живко Миланов.

" Няма потребност от непотребни лозунги, свършихме добра работа и занапред ще забележим дали всичко е окей ", съобщи Симеон Славчев.

" Не се тормозя, ние сме експерти и работата ни е на терена ", добави полузащитникът, само че призна, че евентуално завръщането в София наоколо до събитията ще има влияние. " Трябва да упражняваме и да пазиме " Левски " като клуб. А какво се случва нагоре, нас не ни касае. Подхвърли ни се, че всичко е наред. "

" Трябва да покажем, че сме кучета и да защитим клуба ", съобщи Славчев.

В петък Народното събрание одобри измененията в закона, с които се отстраняват частните лотарии. Васил Божков, който стои зад собствеността на " Левски ", сподели преди време непосредствено, че в случай че това стане, няма да има пари за клуба.

Фотогалерия: "Левски " без тире " в нощна акция на почитатели на сините >

Всичко, което би трябвало да знаете за: Сблъсъкът за
хазарта (109)

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР