Футболистите на Левски трябва да си върнат възможно най-бързо концентрацията

...
Футболистите на Левски трябва да си върнат възможно най-бързо концентрацията
Коментари Харесай

Мъри се извини за контузията и поздрави националите

Футболистите на Левски би трябвало да си върнат допустимо най-бързо концентрацията и мотивацията преди идния мач против Берое (Стара Загора), съобщи старши треньорът на " сините " Станимир Стоилов.

Те завоюваха с 2:0 против ЦСКА преди паузата за национални тимове и през уикенда срещат Берое (Стара Загора).

" За мача с Берое би трябвало цялостна централизация, защото има заплаха след успеха против ЦСКА да сме по-лежерни и да живеем в предишното. По най-бързия метод би трябвало да си върнем упоритостта, желанието и експанзията ", съобщи Стоилов след контролата със Спортист (Своге), която приключи 1:1 и бе белязана от тежка травма на футболист от втородивизионния отбор.

" Съжаляваме за травмата. Тези неща се случват и дай Боже бързо да оздравее момчето. Иван направи двойна неточност - погрешно позициониране и остро влизане в надзорен мач. Сигурен съм, че не е желал да го контузи ", продължи Стоилов.

" Почивката мина и в този момент би трябвало да се концентрираме и мотивираме още веднъж. След националния тим нормално първите мачове са доста неприятни, до момента в който влезем в екипен дух. От на следващия ден или другиден, когато се съберем, ще беседваме футболистите. Също по този начин желая да поздравя националния тим, защото от много време не сме имали 2 победи за 3 дни. "
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР