Футболистите на Левски са приели предложението на ръководството на клуба

...
Футболистите на Левски са приели предложението на ръководството на клуба
Коментари Харесай

Намаляват заплатите в "Левски" наполовина

Футболистите на " Левски " са приели предлагането на управлението на клуба да получават единствено 50% от заплатите си, оповестява " 24 часа ".

Мярката се постанова поради изключителните ограничения за битка с ковид, които анулираха футболните мачове в България. След приемането на измененията в Закона за хазарта, " сините " изпаднаха във финансова рецесия, като приходите в клуба идваха от дарения и продажба на абонаментни карти и билети.

От клуба разпуснаха футболистите си на 13 март, когато бяха въведени по-строгите ограничения. От тогава играчите не са провеждали занимания.

Снимка: Lap.bg

Двете страни са постигнали сделка заплатите да бъдат понижени за 1 месец, само че не е изключено, при продължение на изключителните ограничения, тя да обхване и по-дълъг интервал от време.

Заплатите на юношите на клуба няма да бъдат намалявани, защото са доста по-ниски.

Според " 24 часа ", по този метод в касата на " Левски " ще се задържат близо 400 хиляди лв..
Павел Колев: Спиране на шампионата би било пагубно за " Левски " (ВИДЕО) "Нямам връзка с Васил Божков или негови представители, осведомявам се от медиите "
Преди дни изпълнителният шеф на " сините " Павел Колев съобщи, че прекъсването на шампионата ще подейства пагубно на клуба.

bTV приканва: останете си у дома!

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР