Футболистите на Левски пак са на прага на тримесечен цикъл,

...
Футболистите на Левски пак са на прага на тримесечен цикъл,
Коментари Харесай

Заплатите в Левски пак се бавят, Мъри поставя въпроса пред Сираков

Футболистите на Левски отново са на прага на тримесечен цикъл, без да получат заплати. Подобна е обстановката и със чиновниците и личния състав на клуба, написа " Тема спорт ".

Последно на играчите били преведени възнагражденията за октомври. А с наближаването на февруари ще станат три следващи месеца без пари. На " Герена " са наясно, че при затваряне на този цикъл от три месеца всеки от футболистите ще може да разтрогне контракта си по виновност на клуба и да отиде някъде, където ще получава постоянно заплата си.
 Филип Кръстев към този момент е в лагера на Левски в Турция
Филип Кръстев към този момент е в лагера на Левски в Турция

Утре той ще мине наложителните медицински прегледи

Очаква се диалози на тези тематика да бъдат извършени към края на седмицата. Утре към лагера на " сините " ще се присъдени притежателят на клуба Наско Сираков. Самият той е уверил Стоилов, че от януари тази година заплатите повече няма да се бавят. Треньорът евентуално ще повдигне въпроса пред шефа си още на следващия ден вечерта.

Стоилов и екипът му също се движат доста обратно със заплащането. Същото се отнася и за кредитори и финансови институции. А спонсорският ангажимент на " Палмсбет " стига единствено за погасяване на най-старото обвързване към Национална агенция за приходите, което е 143 хиляди лв. на месец.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР