Футболистите на Левски обещаха да подкрепят своите колеги от баскетболния

...
Футболистите на Левски обещаха да подкрепят своите колеги от баскетболния
Коментари Харесай

Футболистите на "Левски" ще подкрепят баскетболистите срещу "Ирони Нес Циона"

Футболистите на " Левски " дадоха обещание да поддържат своите сътрудници от баскетболния " Левски Лукойл " в първата им борба от втората фаза на ФИБА Къп.

Европейският поход на момчетата на Константин Папазов продължава тази сряда в столичната зала " Универсиада " от 19:00 часа против израелския " Ирони Нес Циона ".

На трибуните се чакат футболисти от първия отбор на " сините ", като капитанът Иван Горанов и голмайсторът Станислав Костов към този момент потвърдиха, че ще бъдат в залата.

Горанов и Костов се срещнаха с капитана на баскетболния отбор Асен Великов и близнаците Деян и Калоян Иванови по време на " Синята Коледа ", проведена от последователите от Тръст Синя България.

Великов и братята Иванови, както и тийм мениджърът Веселин Веселинов, старши треньорът Константин Папазов и президентът Тодор Стойков се включиха и в благотворителната самодейност, която обичайно съпътства тържеството. Те подариха за идеята " Левски Европейски ", с която от Тръст Синя България през 2019-та ще изпратят републиканските първенци в елитната група U15 - " Левски " набор 2003 с треньор Красимир Петров, на мощен интернационален шампионат в Холандия. Там дребните левскари ще имат късмет да премерят сили с школи на водещи тимове като домакина " Твенте ", " Фейенорд ", " Борусия " Дортмунд и други.

В първия ден на акцията бяха събрани 935 лв..
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР