Футболистите на Левски, които станаха за резил, отпадайки още на

...
Футболистите на Левски, които станаха за резил, отпадайки още на
Коментари Харесай

Футболистите на Левски се криха в съблекалнята

Футболистите на Левски, които станаха за срам, отпадайки още на старта в Лига Европа, се скриха в съблекалнята след реванша с Вадуц. "Сините " завоюваха с 3:2 вкъщи, само че са навън след общ резултат 3:3 и множеството вкарани голове от противника от Лихтенщайн.

Привържениците на Левски започнаха намерено да показват недоволството си против Делио Роси в 75-ата минута на дуела, когато започнаха виковете за оставка. Към треньорската пейка даже полетяха седалки, а ядосани ентусиасти потеглиха заплашително към италианеца, което наложи намесата на полицията.

Драмите продължиха и след края на мача. На футболистите им се наложи да се крият дълго време в съблекалнята, защото пред нея ги чакаха ядосани почитатели, които сипеха хули по адрес на Роси и играчите му. Наложи се служителите на реда да отблъскват ентусиастите, изтегляйки ги настрана от мястото, откъдето излизат футболистите.

Чак откакто измина 1 час и 20 минути след последния съдийски сигнал, започнаха да се появяват играчи. Те обаче не желаеха да приказват пред чакащите ги публицисти. Единствено Аймен Белаид се спря за малко пред репортерите.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР