Футболистите на Карнобат също не успяха да нанесат поражение на

...
Футболистите на Карнобат също не успяха да нанесат поражение на
Коментари Харесай

И Карнобат не успя да спре силната серия на Марица

Футболистите на Карнобат също не съумяха да нанесат проваляне на Марица, откакто в среща от 3-ти кръг на Югоизточна Трета лига отстъпиха с 1:3. С успеха пловдивчани събраха 9 точки от 3 срещи, а карнобатлии за момента са единствено с точка, само че и мач по-малко.

Въпреки провалянето, капацитетът на Карнобат се видя и този път, а с изключение на осъществената дузпа при започване на втората част, шансът попречи няколкото положения да бъдат превърнати в попадения от Колев, Садула, Киров и Тузаков.

Срещу Марица карнобатлии първи инкасираха гол. Точен в 25-та минута бе Христо Енчев, който откри междина в защитата на домакините след дълготрайно разиграване към пеналта.
В 53-та минута Георги Калоянов изравни от дузпа, свирена за нарушаване против Петър Колев.

В 70-та минута Тодор Тимонов отигра ослепително топката след осъществяване на корнер, подаде към Георги Георгиев, който с изстрел от вратарското поле означи за 1:2.

Крайното 1:3 оформир Милен Танчев след отдалечен удар в 76-та минута.

120 секунди преди края на постоянното време гостите от Марица останаха с човек по-малко на терена, когато за втори жълт картон от игра бе отхвърлен Йордан Пейчинов.

Въпреки провалянето, оптимизъм в Карнобат не липсва, а положителната вест от клубната администрация е, че юношеската групировка U15 ще взе участие в Югоизточната зона на Зонално състезание, което ще даде късмет за изява на локалните гении против връстници от именити и потвърдени школи, чиито представителни тимове вземат участие в професионалния футбол.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР