Футболистите на изпратения в аматьорската Серия D Палермо организираха специален

...
Футболистите на изпратения в аматьорската Серия D Палермо организираха специален
Коментари Харесай

Играчите на Палермо се обърнаха срещу босовете на клуба

Футболистите на изпратения в аматьорската Серия D Палермо проведоха специфичен брифинг, по време на който оповестиха, че не са получавали заплати и при новите притежатели от „ Аркъс Нетуърк”.

Сицилианци, по всички проличава, ще стартират идващия сезон в четвъртото равнище на италианския футбол, откакто босовете не подадоха в точния момент документите за приемане на лиценз за Серия Б. Оправданието им беше, че са станали жертва на машинация от подправени брокери, които се показали като чиновници на българска застрахователна компания .

Играчите на „ розанерите”, измежду които е и родният национал Ивайло Чочев, демонстрираха нулева благосклонност към „ Аркъс”, който закупи клуба преди единствено месец. „ Считано от през днешния ден ние, играчите ще използваме, всяка подобаваща мярка, с цел да се защитим и да получим полагащото ни се по право. Готови сме да водим етична борба също, с цел да не може всеки, който влиза в света на футбола, да си играе със ориста на толкоз доста семейства”, обявиха футболистите.

„ Ще се погрижим „ Аркъс Нетуърк” и съдружниците им в никакъв случай повече да нямат шанса да причинят на някой различен това, което предизвикват на нас, без значение дали става дума за спортисти или елементарни хора. Вследствие на разочароващите и обезсърчителни събития, по време на които цялостен един град се оказа измамен, а фенската база на Палермо и пристрастеността им към клуба – ранени, ние, футболистите на Палермо, желаеме да изкажем своята взаимност към всички чиновници на клуба, които дадоха и душите си за него, а в този момент останаха без работа – от административните чиновници до домакините, хората по поддръжката на терена и въобще всеки, който е разрешил на Палермо да съществува.”

„ Днес даже нашето право да работим не беше зачетено. Изплащането на нашите заплати беше пропуснато, банковите преводи по този начин и не дойдоха. Всички документи, които бяха показвани по конференции, не отразяват обстоятелствата, а в това време хората, които предизвикаха тази обстановка, изгубиха всякаква известност. Вече два месеца се наслушахме на неизпълнени обещания и цели, които не бяха постигнати”, прибавиха футболистите.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР