Футболистите на ФК ЦСКА 1948 се върнаха в спомените си

...
Футболистите на ФК ЦСКА 1948 се върнаха в спомените си
Коментари Харесай

Футболистите на ФК ЦСКА 1948 си спомниха годините в училище

Футболистите на ФК ЦСКА 1948 се върнаха в спомените си от годините в учебно заведение.

Ето какво написа в уеб страницата на клуба:

" 15 септември пристигна! Лятната почивка за деца, младежи и девойки завърши и е време още веднъж всички те да поемат назад към класните стаи!

На някои от тях - обичани, а на други не чак толкоз...

Навръх първия образователен ден пожелаваме на всички възпитаници да бъдат здрави, усмихнати и сполучливи през новата образователна година!

Специално за всички тях подготвихме това любопитно видео, в което четирима от играчите - Радослав Кирилов, Александър Колев, Реян Даскалов и Лазар Марин, се върнаха години обратно, с цел да ни опишат какво си спомнят от времената в учебно заведение.

Какво научихме?

Ради ги е разбивал на тенис на маса в часовете по Физическо образование и спорт, учил е интензивно по италиански език и не отхвърли, че внимание отстрана на девойките към него в никакъв случай не е липсвало.

Алекс на драго сърце би се завърнал още веднъж на учебния чин от този момент. В годините без обществени мрежи, когато мачовете и надпреварите сред класовете се усещаха като дисциплини от олимпийските игри.

Рио е мечтал да стане юрист и за удивление на всички нас е бил машина за изчисление на уравнения и формули. Дали към момента е по този начин можем единствено да допускаме.

Лазо пък благодари от сърце на някогашния си треньор в юношеските години и на класния си началник, които са му посочили правилния път към постигането на задачите му.

Повече във видеото.

Честит първи образователен ден и противоречива образователна година! ".
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР