Футболистите на Етър отказаха да излязат на първата тренировка след

...
Футболистите на Етър отказаха да излязат на първата тренировка след
Коментари Харесай

Отборът на "Етър" обяви бойкот на тренировките

Футболистите на " Етър " отхвърлиха да излязат на първата подготовка след загубата с 0:1 от " Царско село " в понеделник. Предвиденото за през днешния ден занятие не беше извършено. Вместо това отборът се събра в кафене до стадион " Ивайло ", с цел да разиска обстановката. Причината за протеста са забавени заплати.

Изявление от името на отбора направи капитанът Иван Стоянов. " Спираме тренировките поради отношението на управлението. Излизахме в мачовете, играхме като мъже, само че най-после хората плюят нас. Беше значим мачът против " Царско село ", обикновено бе преди него да ни покрият част от дължимото. Вместо това - никой не идва да каже нищо. В последна сметка ние устояваме фамилии. Дължат ни част от заплатите за април и за май, три награди, 4-5 наема… Няма да упражняваме, до момента в който не дойдат и се срещнат с нас. Вчера няколко индивида играхме на инжекции, на процедура май си плащаме, с цел да играем в " Етър ". Нормално е да има усложнения в заплащанията, само че нас повече ни боли от отношението към нас. Целият тим е на това мнение ", съобщи някогашният състезател на ЦСКА, " Лудогорец " и " Щутгарт " пред " Велико Търново Спорт ".

Очаква се по-късно през днешния ден ръководителят на УС на клуба проф. Георги Камарашев да се срещне с тима в опит да потуши напрежението.

След мача с " Царско село " нищо не предвещаваше случилия се протест. Треньорът на великотърновския отбор Петко Петков изрично отхвърли да разисква финансовите проблеми в клуба и пое виновността за загубата върху себе си.

 

 
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР