Футболистите на Доростол (Силистра) спечелиха гостуването на Тополи 2010 (Тополи)

...
Футболистите на Доростол (Силистра) спечелиха гостуването на Тополи 2010 (Тополи)
Коментари Харесай

Доростол спечели гостуването на Тополи 2010

Футболистите на Доростол (Силистра) завоюваха гостуването на Тополи 2010 (Тополи) в среща от ХVIII кръг на Североизточна Трета лига. Голът за успеха падна в 57-ата минута от дузпа осъществена от Сонер Хюсеин. Най-тежкото наказване беше отсъдено в интерес на гостите от рефера Росен Минев от Добрич за игра с ръка на бранител на Тополи 2010 и капитан на тима Вилиян Денчев.

Двубоят ще се запомни с многото нарушавания на домакините и много твърдата им игра - навреме отсъдени от съдийската бригада. Показани бяха една дузина жълти картони на провинилите се футболисти, а в края на мача по един играч от двата тима бяха отстранени от игра. До края на мача двата тима вложиха всичко от себе си с цел да трансформират резултата, само че пропуските на нападателите ги лишиха от това. В идващия кръг на 14 март (неделя) от 15.00 часа Тополи 2010 гостува на Устрем (Дончево), до момента в който Доростол приема вкъщи Лудогорец III.

Диян Дечев, треньор на Доростол: " Теренът в Тополи е доста неприятен, а това попречи на двата тима да покажат опциите си. Груб мач с много жълти картони и два червени – по един за двата отбора. Не сме очаквали такава игра на домакините. Въпреки това сме радостни за извоюваните три точки, което ще повдигне самочувствието на футболистите ни ".

САЛИМ САЛИХ
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР