Футболистите на Черноломец (Попово) победиха с убедителното 4:1 тима на

...
Футболистите на Черноломец (Попово) победиха с убедителното 4:1 тима на
Коментари Харесай

Черноломец надигра категорично Шумен 2007

Футболистите на Черноломец (Попово) победиха с безапелационното 4:1 отбора на Шумен2007 (Шумен). Двубоят се игра на градския стадион в Попово пред над 500 фенове и бе от IV кръг на Трета лига – Североизточна аматьорска група. Гостите от Шумен пристигнаха със самочувствие на водачи в групата и несъмнено бяха по-добрият отбор натерена през първата част на мача. Добрата им игра беше материализирана в 24-ата минута, когато от директен свободен удар отвън наказателното поле на домакините Мариян Иванов порази вратата на Радосвет Христов за 0:1.

Последваха нови офанзиви към двете порти,нови пропуски на нападателите Юлиян Загоров, Христо Станчев и Алекс Наков загостите, Мехмед Сабри, Диян Димитров, Беадир Беадиров и Светослав Славчев задомакините. С напредването на времето поповчани взеха по-често да нападат врататана гостите, защитавана зорко от Иван Иванов. В 42-ата минута Мехмед Сабри нахлу мощно внаказателното поле на шуменци и в единоборството с Михаил Венков падна, а товададе мотив на основният арбитър Димитър Михайлов от Варна да отсъди най-тежкотонаказание – дузпа.

От бялата точка Беадир Беадиров възвърне равенството на терена.През втората част играта на футболния терен радикално се промени.Черноломец (Попово) по-често владееха играта и с бързи контраатаки честозастрашаваха вратата на шуменци. В 72-ата минута Мехмед Сабри от дясно преодолядвама от бранителите на гостите и от рамките на наказателното поле порази вратата нашуменци за 2:1. Три минути по-късно нещо сходно сътвори от ляво БеадирБеадиров след извеждащ пас на Диян Димитров - повиши резултата на 3:1.

В 78-ата минута Мехмед Сабри още веднъж с бърз спринт надбяга отбраната на шуменци и за следващ пътпрати топката в мрежата им – 4:1. В края на мача Юлиян Загоров преодоля вратаря надомакините Радосвет Христов, само че пратената към опразнената врата топка ударигредата.

Салим САЛИХ – Шумен Североизточна Трета лига 4 кръг, неделя 30 август  Черноломец (Попово) 4:1краен резулат  Шумен 2007
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР