Футболистите на Черно море проведоха задължителните медицински и функционални изследвания

...
Футболистите на Черно море проведоха задължителните медицински и функционални изследвания
Коментари Харесай

Футболистите на Черно море минаха медицински изследвания

Футболистите на Черно море организираха наложителните медицински и функционални проучвания преди старта на подготовката за пролетния полусезон.

Вчера и през днешния ден преди обед през спортния диспансер минаха съвсем всички футболисти, на които с изключение на инспекция на здравословното и физическото положение, бе направена и кръвна картина.
Снимка: ПФК Черно море  Футболистите на Черно море минаха медицински проучвания
Варненци стартират зимната си подготовка на 8 януари. Първата подготовка на отбора е в събота от 14 часа и ще се организира на стадион “Тича”.

“Моряците” ще се готвят напълно в морската столица, като до подновяването на шампионата треньорът Илиан Илиев възнамерява отборът да изиграе 8 контроли.

Първият спаринг на Черно море ще е на 19 януари против втородивизионния Добруджа. Три дни по-късно (22 януари) варненци ще срещнат тима на Лудогорец II., а на 29-и ще играят против Черноморец Балчик. На 9 февруари “моряците” ще проведат две контролни срещи – против Созопол и Дунав Русе.
Снимка: ПФК Черно море  Футболистите на Черно море минаха медицински проучвания
Последната инспекция преди мачовете от efbet Лига е на 12 февруари против тима на Добруджа. Търсят се противници за 26/27 януари и 2/3 февруари.

Контролите на Черно море:
19 януари – Добруджа
22 януари – Лудогорец II
26/27 януари – търси се противник
2/3 февруари – търси се противник
9 февруари – Созопол/ Дунав Русе
12 февруари – Добруджа
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР