Футболистите на Челси претендираха бурно за дузпа в началото на

...
Футболистите на Челси претендираха бурно за дузпа в началото на
Коментари Харесай

Имаше ли дузпа за Челси?

Футболистите на Челси претендираха бурно за дузпа при започване на второто полувреме на снощния мач с Барселона от 1/8-финалите в Шампионската лига. При резултат 2:0 за каталунците Маркос Алонсо падна в наказателното поле след контакт с Жерард Пике. Съдията Дамир Скомина реши, че няма дузпа. Повторенията демонстрират, че каталунският бранител слага ръката си върху рамото на своя противник, който обаче пада доста елементарно.

Испанските анализатори на Marca и AS - Андухар Оливер и Итуралде Гонсалес, считат, че в дадената обстановка няма дузпа. “Алонсо почувства лекия контакт и съзнателно пада”, съобщи Оливер пред Radio Marca. От своя страна Маркос Алонсо е безапелационен, че реферът е сбъркал в обстановката: “Замахнах да шутирам и Пике ме повали. Убеден съм, че това е дузпа и червен картон”. Бившият състезател на Челси Михаел Балак реагира в обществените мрежи, спомняйки си 1/2-финала с Барса през 2009 година: " Все същата история ".
Same old story #referee #BARCHE
— Michael Ballack (@Ballack) March 14, 2018

Вижте видео от обстановката и коментирайте дали това е дузпа. Шампионска Лига 1/8 кръг, сряда 14 март  Барселона 3:0краен резулат  Челси
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР