Футболистите на Ботев (Пловдив) излязоха с извинение към феновете на

...
Футболистите на Ботев (Пловдив) излязоха с извинение към феновете на
Коментари Харесай

Футболистите на Ботев: Две нощи плачем, размишляваме и се ядосваме!

Футболистите на Ботев (Пловдив) излязоха с опрощение към почитателите на отбора. Лидерите на отбора показаха своята позиция пред " Спортал " като подчертаха, че одобряват доста тежко пагубната загуба с 0:6 от Локо (Пд).

Ето и текста, който Тодор Неделев, Атанас Илиев и компания споделиха пред медията:

" Изминаха две безсънни нощи. Две вечери, прекарани в размишления, нерви и сълзи. Една от най-тежките загуби за Ботев Пловдив. Едно опрощение няма да промени обстановката. Едно опрощение няма да измие срама. Едно опрощение няма да върне мача и да размени резултата. Но ние желаеме да ви кажем, че съжаляваме за случилото се в събота. Искаме да знаете, че на нас ни е тъкмо толкоз тежко, колкото и на вас - почитателите на най-великия клуб в България.

" Най-много ни боли, че тази " злополука " идва в миг на две радостни вести за нас жълто-черното семейство - първата, която беше обявена при започване на предходната седмица, че парите за погасяването на дълга са събрани и втората, че нашият дом стадион Христо Ботев ще бъде приключен до 9 месеца. Ботев Пловдив е вяра, Ботев Пловдив е смисъл на живот на хиляди хора в града и отвън него, Ботев Пловдив е клуб с обичаи и над 100 годишна история и нито една изгубена купа, нито един изгубен не може да промени това. Всички ние знаем какво е да си футболист на Ботев и сме горди, че носим емблемата на най-стария тим в България. Ситуацията в клуба не е розова и единствено в случай че се обединим и сме дружно, ще успеем да излезем от рецесията. Гарантираме ви, че нито един от нас не се е пестял или скатавал и ще оставяме душите и сърцата си на терена във всеки иден дуел. Ние ще пребъдем! Заедно за Ботев! 1912 ".
 Бившият кмет на Пловдив Славчо Атанасов за Ботев: На терена като че ли не бяха мъже, а нескопосани балерини
Бивш кмет на Пловдив за Ботев: На терена като че ли не бяха мъже, а нескопосани балерини!

" Иначе, поздравления за Локомотив "
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР