Футболистите на Ботев (Нови пазар) спечелиха поредна трудна победа у

...
Футболистите на Ботев (Нови пазар) спечелиха поредна трудна победа у
Коментари Харесай

Ботев с поредна трудна победа у дома

Футболистите на Ботев (Нови пазар) завоюваха поредна сложна победа вкъщи над новака в групата Интер (Добрич). Двубоят бе от следващият 8-ия кръг от Севеоизточна Трета лига и се игра на градския стадион в Нови пазар пред към 300 фенове. Новопазарци обичайно стартират мачовете си вкъщи с огромно предпочитание за сполучливо показване. Така беше и в този момент. С ранен гол във вратата на Ферай Алимов още в 10-ата мин. се регистрира Георги Щерев след безредие в наказателното поле на гостите.

Това подвигна самочувствието на футболистите на „ Ботев “ (Нови пазар) и трайно се настаниха в игралната половина на Интер (Добрич). Въпреки това обаче гол падна във вратата на Добромир Дочков. В 21-ата мин. Николай Тошков с компактен удар изненада вратаря на домакините за 1:1. В 35-ата минута Димитър Димитров още веднъж изведе домакините напред в резултата откакто преодоля няколко бранители и от наказателното поле простреля вратата им за 2:1, при който резултат двата тима се прибраха на почивката.

През втората част двата тима още веднъж имаха много преференциални за отбелязване на гол положения, само че осъществиха единствено по един в двете порти. Най-напред Митко Митков в 63-та мин. повиши на 3:1, а в 78-ата минута. Баръш Николаев направи резултата 3:2. В края на мача нови пропуски на нападателите от двата отбора оставиха резултата неизменен 3:2 в интерес на „ Ботев “ (Нови пазар). Победата прати отбора от град Нови пазар на седмо място във краткотрайното класиране, новата загуба за отбора на Интер (Добрич) го " закотви " в дъното на класирането.

В идващия кръг Ботев (Нови пазар) гостува на Спортист 2011 (Генерал Тошево), до момента в който Интер (Добрич) почива.

Салим САЛИХ – Шумен
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР