Футболистите на Ботев и Локомотив са в трескава подготовка за

...
Футболистите на Ботев и Локомотив са в трескава подготовка за
Коментари Харесай

Няма Ботев, няма Локо Бали е кралят на футбола под тепетата

Футболистите на Ботев и Локомотив са в трескава подготовка за конфликта между тях в разногласието за Купата на България, само че Пловдив към този момент има своя футболен крал и това е отборът на Бали. Момчетата от нощния бар в " Капана " завоюваха шампионата " Древен и пийнал " след триумф в последния мач против сборния тим на Локалка, събрал в селекцията си популярни фенове на чашката и футболната топка.

" Древен и пийнал " събра за четвърта поредна година тимовете на емблематични заведения в града. ​В конкуренцията тази година се включиха рекордните 16 участници. Надпреварата се организира по разпоредбите на футбола на дребни малки врати, само че с една значима специфичност - на терена се позволяват единствено махмурлии, почерпили се обичайно предходната нощ. Всеки претендент за популярност минава инспекция с дрегер, картотека получават единствено тези, в чиято кръв има задоволително алкохол.

Сред участниците тази година бяха символичните домакини от рок бар DOWNLOAD и съперниците им от NO SENSE, ПЕТНОТО, NYLON, ART NEWS CAFE, КОТКА И МИШКА, БЕЛИЯ ПАЯК. Дебют в надпреварата направи и отборът от паметната механа ВОДОЛАЗА. Отборите бяха формирани от представители на личния състав и постоянните клиенти на всяко заведение. Най-многобройният тим за поредна година се оказа селекцията на ЛОКАЛКА. Те още веднъж се трансфораха в главната атракция на шампионата поради десетки почитатели, носещи гордо логото и цветовете на тима.

Футболните пристрастености продължиха цяла неделя на игрищата в състезателен център " Оптимум ". Отборите стартираха разпределени в четири групи​, а в следобедните часове се организираха елиминации. Така първенецът по футбол и изразходване на алкохолни питиета за 2019 година на Пловдив се реши в " дербито на Капана " сред ЛОКАЛКА и БАЛИ. С купата си потегли БАЛИ, само че пък при ЛОКАЛКА отиде специфичната премия за най-пиян тим.

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР