Футболистите на Байерн (Мюнхен) концентрираха усилията си изцяло на местно

...
Футболистите на Байерн (Мюнхен) концентрираха усилията си изцяло на местно
Коментари Харесай

Властелин на гостуванията

Футболистите на Байерн (Мюнхен) концентрираха напъните си напълно на локално равнище след отпадането си от Шампионската лига и все още са водачи в Бундеслигата, а нощес съумяха да се класират за край в шампионата за Купата на Германия. Баварците отстраниха Вердер (Бремен) след 3:2 като посетители в полуфиналния дуел, а тази победа бе продължение на впечатляваща серия в тази конкуренция, с която изрично биха могли да получат прозвището “властелин на гостуванията”.

30 - @FCBayernEN has been progressed in each of the last 30 away games in the German Cup - record in the competition. Partycrasher. #SVWFCB pic.twitter.com/qj9zhThwb6
— OptaFranz (@OptaFranz) April 24, 2019
Клубът от “Алианц Арена” непроменяемо продължава напред във всяко едно от последните си тридесет гостувания във второто по значителност съревнование в страната. Това е и най-дългата сходна серия в цялата история на шампионата за Купата на Германия.

След снощната победа на “Везерщадион”, баварците си осигуриха място във финалния дуел на “Олимпиящадион” в Берлин, където ще мерят сили с Република България (Лайпциг). За отборът от Саксония това е първо класиране за последния мач за Купата, а също по този начин е и първо присъединяване на тим от региона от 1941 година насам. Тогава в борбата за купата играе Семеен кодекс Дрезден.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР