Футболистите на Барселона не са одобрили първото предложение на клубното

...
Футболистите на Барселона не са одобрили първото предложение на клубното
Коментари Харесай

Играчите на Барселона не искат да си намаляват заплатите

Футболистите на Барселона не са одобрили първото предложение на клубното управление за размера, с който да бъдат понижени заплатите им в изискванията на икономическата рецесия, произлизаща от неналичието на мачове и доходи. Преди няколко дни капитаните на тима са разговаряли с президента Джосеп Мария Бартомеу и са дали кардиналното си единодушие да понижат част от възнагражденията си, защото схващат сложността на обстановката.

Според " Марка " обаче през днешния ден бордът на шефовете не е съумял да убеди футболистите да одобряват първото съответно предложение в тази посока. Ръководството е дало време на играчите да помислят и да се съветват със своите финансови съветници, само че испанското издание твърди, че това предложение няма да мине. Преговорите ще продължат в идващите дни.

Годишно Барселона харчи повече от 600 милиона за заплати и в клуба търсят способи да облекчат тази тежест. Преди време се заприказва, че клубът даже може краткотрайно да прекъсне договорите, само че източници от " Камп Ноу " настояват, че за момента не се разисква подобен сюжет.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР