Футболистите на Бърнли единодушно са се обявили за доиграването на

...
Футболистите на Бърнли единодушно са се обявили за доиграването на
Коментари Харесай

В Бърнли се обявиха за доиграване на сезона във Висшата лига

Футболистите на Бърнли единомислещо са се оповестили за доиграването на сезона във Висшата лига. Това заяви мениджърът на отбора Шон Дайк.

" Всички в клуба имаме една мисъл. Всеки желае да стартираме да упражняваме още веднъж и да продължим сезона. Играчите схващат значимостта на това ", сподели Дайк, чийто тим се намираше на 10-а позиция при прекъсването на шампионата в средата на март месец.

Очаква в неделя министър председателят на Англия да разгласи нови ограничения в оправянето със обстановката с ковид, а измежду тях да бъде и опцията спортистите още веднъж да могат да тренира. Висшата лига пък се цели в рестартиране на шампионата при започване на юни месец.

" Ако обстановката се развие по този начин, че шампионата да може да се възобнови, ние желаеме да бъдем оптимално подготвени. Но това решение зависи единствено от управляващите. Все още няма нищо решено ", добави Дайк пред клубния уебсайт. " Знам, че доста неща зависят от това, което ще каже Джонсън в неделя. Това ще бъде разисквано и на срещата на клубовете идната седмица. Искам да се знае, че ние сме за това да продължим, когато е несъмнено това да се случи. Футболистите са изцяло наясно с това. Те желаят сезонът да продължи и да приключи ", разяснява мениджърът на Бърнли.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР