Футболистите на българския национален отбор подкрепиха кампанията #FootballPeople, имаща за

...
Футболистите на българския национален отбор подкрепиха кампанията #FootballPeople, имаща за
Коментари Харесай

Националният отбор на България се включи в кампанията #FootballPeople

Футболистите на българския народен тим поддържаха акцията #FootballPeople, имаща за цел да пребори дискриминирането в европейския футбол и да спомогне за положителна смяна в и към най-популярния спорт.

В интервала 10-24 октомври 2019 година УЕФА и мрежата Fare, сътрудник на европейската централа по въпросите на обществената отговорност, провеждат специфични интензивности, с които насочат посланието, че футболът е за всички и пред футбола всички са равни.

"Седмиците #FootballPeople са основна част от битката против расизма, дискриминирането и неналичието на приемливост във футбола. Всяка година в тях се включват хиляди хора от целия континент, а УЕФА се стреми да употребява високопрофилните надпревари като платформи, посредством които да комуникира основните си послания ", съобщи президентът на УЕФА Александър Чеферин.

На вчерашната си подготовка капитанът на България Ивелин Попов и вратарят Николай Михайлов позираха със специфичните фланелки на акцията, а идните евроквалификации на състава ни против Черна гора и Англия ще преминат под надслова #EqualGame.
ЕВРО 2020 7 кръг, петък 11 октомври  Черна гора 21:45предстои  България
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР