Футболистите на Айнтрахт (Франкфурт) отмъстиха на Волфсбург за домакинската загуба

...
Футболистите на Айнтрахт (Франкфурт) отмъстиха на Волфсбург за домакинската загуба
Коментари Харесай

Айнтрахт отмъсти на Волфсбург

Футболистите на Айнтрахт (Франкфурт) отмъстиха на Волфсбург за домакинската загуба по-рано през сезона и на собствен ред завоюваха като посетители. “Орлите” победиха с 3:1 на “Фолксваген Арена” и затвърдиха наклонността да се показват надалеч по-успешно, когато не играят на личен терен.

Това бе шеста победа в 10 мача на открито зa играчите на Нико Ковач, до момента в който вкъщи те са взимали три точки единствено в два случая през сезона. Тимът от финансовата столица на Европа се намира в серия от четири следващи мача без проваляне.

Френският нападател на Айнтрахт Себастиен Алер откри резултата в 18-ата минута с осмия си гол за сезона. Бившият таран на холандския Утрехт майсторски се освободи от бранител в наказателното поле със завъртане, а по-късно означи с неспасяем удар под гредата за 1:0.

You just cannot stop this man! @HallerSeb's at it again. #WOBSGE 0-1 pic.twitter.com/VVDgyzSmPk
— Bundesliga English (@Bundesliga_EN) January 20, 2018
По-малко от пет минути по-късно задатъкът на Франкфурт бе подсилен - Тимъти Чандлър прати топката в опразнената от Коен Кастеелс врата след прелестна асистенция на Мариус Волф, който подаде и за първото попадение.

Максимилиан Арнолд върна очакванията на “вълците” в средата на второто полувреме, когато осъществя майсторски от фаул. Младият халф извърши като по учебник директен свободен удар от границата на наказателното поле в 66-ата минута, оставяйки Лукас Храдецки на място - 2:1. Само минута по-късно обаче домакинтие останаха с 10 души, откакто Нани Димата бе изпъден с втори жълт картон.

It’s all over at Wolfsburg. Frankfurt run out clear winners by three goals to one. Look back over the match action on @FutbolgradLive here..
https://t.co/C77bjQaO9c #bundesliga #WOBSGE pic.twitter.com/4YuEr0azFl
— Chris Williams (@Chris78Williams) January 20, 2018
Резервата Лука Йович дефинитивно подпечата успеха на Айнтрахт в 85-ата минута, когато оползотвори прекрасен пас на Алер и осъществя по-малко от 10 минути след влизането си в игра - 3:1.

След днешната победа Айнтрахт е на седма позиция, като има 30 точки, с колкото разполагат и петия и шестия в подреждането - огромните противници Борусия (Дортмунд) и Шалке 04. Волфсбург от своя страна е на тринадесето място с 20 точки. Бундеслига 19 кръг, събота 20 януари  Волфсбург 1:3краен резулат  Айнтрахт (Франкфурт)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР