Футболистите на Аякс трябва да вярват в себе си и

...
Футболистите на Аякс трябва да вярват в себе си и
Коментари Харесай

В Аякс искат да докажат, че имат мяасто в Шампионска лига

Футболистите на Аякс би трябвало да имат вяра в себе си и във опцията да завоюват мача против Ливърпул, безапелационен е старши треньорът на нидерландците Алфред Шрьодер. Те се нуждаят от победа с два гола, с цел да имат късмет да се класират в елиминациите.

" Крайната цел във футбола са точките и ние би трябвало да имаме вяра, че можем да вземем три. Ако желаеме да потвърдим, че мястото ни е на тази сцена, ние би трябвало да играем с кураж, достолепие и експанзия ", съобщи Шрьодер преди мача.
 Наполи победи Аякс с 6:1 в Шампионска лига
Наполи унижи Аякс посред Амстердам

Голов театър

" Знаем какъв брой добър тим е Ливърпул и ще опитаме да се играем по-добре със и без топка, в сравнение с Анфийлд. Когато притежанието ни беше в по-висок % против Наполи, тимът изглеждаше добре. Едно е несъмнено обаче - отбраната ще бъде ключът към победа ".

Шрьодер добави, че е гледал шокиращата загуба на Ливърпул против Нотингал Форест с 0:1, само че това не е трансформирало мнението му за англичаните.

" Можеха да завоюват с 6:1. Това тим от международна класа и го демонстрират и през този сезон. Добър образец е дуелът с Манчестър Сити ", добави той.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР