Футболистите на Аржентина сами ще определят състава за заключителния мач

...
Футболистите на Аржентина сами ще определят състава за заключителния мач
Коментари Харесай

Аржентинските футболисти сами ще изберат състава за мача с Нигерия


Футболистите на Аржентина сами ще дефинират състава за заключителния мач от груповия стадий на международния шампионат против Нигерия. Това заяви някогашният аржентински национал Рикардо Джусти, международен първенец от Мондиал 1986.

Генералният шеф на Аржентинската асоциация Хорхе Буручага е споделил на Джусти, че след провалянето от Хърватия с 0:3 футболистите на южноамериканския тим са призовали управлението да в профил селекционера Хорхе Сампаоли преди значимия трети мач с Нигерия.

"Играчите сами ще решат състава за идния си дуел. Това е реалност, към този момент приказвах с мениджъра Буручага. Ако Сампаоли желае да участва на пейката, то никой няма да му забрани това. Ако не желае - няма проблем", изясни Джусти. След два кръга Аржентина е на последното място в група D с една точка и се нуждае от наложителен цялостен триумф против Нигерия във вторник, с цел да резервира възможностите си за класиране за плейофите. Аржентинските медии към този момент писаха, че Лионел Меси и Хавиер Масчерано ще поемат функционалностите на краткотраен треньорски щаб, само че от Асоциацията на страната опровергаха това. /БГНЕС
Източник: bgnes.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР