Футболистите на Арда записаха втора победа в предсезонната си подготовка

...
Футболистите на Арда записаха втора победа в предсезонната си подготовка
Коментари Харесай

Арда се разправи с Кариана

Футболистите на Арда записаха втора победа в предсезонната си подготовка пред погледа на президента на клуба Петър Пешев. Играчите на Елин Tопузаков победиха с 4:2 Кариана (Ерден). В 24-ата минута Кариана откри посредством Евгени Игнатов, който осъществя след страховит шут от фаул. След попадението „ сините “ сътвориха няколко положения, само че чак в 41-ата минута стигнаха до попадение. Много хубава композиция сред Мисяк и Бенгюзов откри непокрития Плахов, който прати неспасяемо топката в мрежата на противника.

След почивката самодейността още веднъж продължи да бъде в играчите на Арда. След две положения пред противниковата врата, Борислав Стойчев в 55-ата минута изведе Арда напред в резултата, засичайки с глава центриране от ъглов удар. Малко по-късно резултата стана 3:1, като прецизен бе Мисяк. Той от воле се опита да скъса мрежата, получавайки точно центриране от Лозев. Именно Лозев пък бе създател на четвъртото попадение. В 80-ата минута той извърши съвършено директен свободен удар и не даде шансове на стража на Кариана. Преди това Пламен Крумов тества неговия инстикт, само че тогава вратаря си бе на мястото. До края на срещата играчите на Кариана стигнаха до втори гол, дело още веднъж на Евгени Игнатов малко преди края на срещата.

Интересно е да се означи, че точно тези два тима ще играят още в първия кръг на старта на Втора лига. Срещата ще е в Едрден.

Последната контрола на Арда от лагера в Разлог, ще е на 17-ти юли против Хебър Пазарджик. Кариана пък ще премери сили с ЦСКА 1948.

фотография: fcarda.bg
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР